GALATA WIND ENERJİ A.Ş.

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Gönderim Tarihi:16.06.2021 13:42:48
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:

Özet Bilgi

Sürdürülebilirlik Değerleme Notu

İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
İzahnamemizde belirtilmiş olduğu üzere Şirketimiz, hem mevcut durumu hem de ileriye dönük hedefleri açısından bağımsız bir uluslararası derecelendirme ajansı olan Vigeo.Eiris ile kapsamlı bir Sürdürülebilirlik Derecelendirmesi  sürecinden geçmiş olup, bu sürecin ilk aşaması olan ÇSY-ESG (Çevresel, Sosyal ve Yönetişim Konuları) değerlendirmesi sonucunda 57/100 ÇSY notunu ("Güçlü / Robust" kategorisine denk gelmektedir) almış ve buna ilişkin bilgiye izahnamesinde yer vermiştir. 

Sürdürülebilirlik Derecelendirmesi çalışmaları nihayete ermiş olup, Vigeo.Eiris tarafından hazırlanan 15.06.2021 tarihli  sürdürülebilirlik değerlendirmesi raporunda Şirketimize 57/100 genel skoru üzerinden A1 notu verilmiştir. Sürdürülebilirlik Derecelendirme Sertifikası ektedir.  

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.