DERLÜKS YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Gönderim Tarihi:27.05.2021 13:35:44
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:

Özet Bilgi

Bedelli Sermaye Artırımı sıkça sorulan sorular ve pay piyasası hareketleri

İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar

Yatırımcılarımız tarafından Şirketimizin planladığı bedelli sermaye artırımı ile ilgili Yatırımcı İlişkileri Bölümümüze sıkça soru gelmektedir.Bu konuyla ilgili raporumuz ekte yer almaktadır. Ayrıca yatırımcılarımız https://www.derluks.com.tr/yatirimci-iliskileri/sermaye-artirimi-ve-temettu/ linkinden sermaye artırımı hesaplama cetveline ulaşabilirler.

Öte yandan, son günlerde Şirketimiz paylarında oluşan fiyat hareketleri ile ilgili de yatırımcılarımızdan soru gelmektedir. Şirketimizin pay piyasasında işlem gören hisselerinin fiyatını etkileyebilecek kamuoyuna açıklanmamış herhangi bir olumsuz durum söz konusu değildir. En son kamuya açıklanan 2021 yılı ilk çeyrek mali tabloları ve Halka Arz Fiyatının Belirlenmesine Esas Alınan Varsayımlara İlişkin Değerleme Raporunda da yansıtıldığı üzere Şirketimiz faaliyetlerini başarılı ve karlı bir şekilde sürdürmekte, Sermaye Artırımdan Elde Edilecek Fonun Kullanımına İlişkin Raporda yansıtıldığı üzere yeni yatırımlar planlamaktadır.

Kamuoyuna açıklanmamış özel bir durumumuz söz konusu değildir.

Kamuoyunun ve yatırımcıların bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,



Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.