ÜNLÜ MENKUL DEĞERLER A.Ş.

Toptan Alış Satış İşlemi Bildirimi

Gönderim Tarihi:05.02.2021 18:01:32
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:

Özet Bilgi

AKFGY - TSP ALIŞ SATIŞ İŞLEM DUYURUSU

İlgili Şirketler
[AKFGY]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe
Toptan Alış Satış İşlemi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Şirket)'nin sermayesinin 243.066.196-TL'den 344.646.332-TL'ye artırılması dolayısıyla ihraç edilecek toplam 101.580.136-TL nominal değerli pay, Şirket ortaklarının yeni pay alma hakları kısıtlanması suretiyle, tahsisli olarak 1-TL nominal değerli pay için 4,43-TL fiyatla alıcı Hamdi Akın'a Kurumumuz aracılığıyla (Ünlü Menkul Değerler A.Ş.) toptan alış satış işlemleri kapsamında satılacaktır.

  

 

  

Satışa konu paylar Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. nezdinde, 09.02.2021 tarihinde "Borsada İşlem Gören nitelikte" ihraç edilecektir.

  

 

  

Satış işleminin 09.02.2021 tarihinde gerçekleştirilmesi öngörülmekte olup, alıcı ve satıcı taraflar, takas işlemini Borsa dışında gerçekleştireceklerdir.Borsa dışında gerçekleştirilecek takas işlemi alıcı ve satıcı taraflarca imzalanan ibranemeler ilişikte sunulmuştur.

  

 

  

 

  

Satışa konu paylar üzerinde devir veya satışı engelleyici rehin, haciz, teminat v.b. herhangi bir kayıt bulunmamaktadır.

  

 

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.