TÜRK TUBORG BİRA VE MALT SANAYİİ A.Ş.

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Gönderim Tarihi:02.11.2020 15:57:15
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:

Özet Bilgi

30 Ekim 2020 İzmir Depremi Hakkında

İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
        
  

30 Ekim 2020 Cuma günü İzmir - Seferihisar merkezli meydana gelen ve hepimizi derinden üzen deprem sonrasında bölgedeki tüm çalışanlarımız ve bayilerimiz güvende olup herhangi bir can kaybı ya da faaliyetlerimizi etkileyecek bir durum bulunmamaktadır

  

Deprem sonrasında ivedilikle yaptığımız incelemeler sonrasında İzmir Pınarbaşı'nda bulunan fabrika ve depolarımızda faaliyetlerimizi etkileyecek önemli bir durum bulunmamakta olup operasyonlarımız normal şekilde devam edebilecek durumdadır. 

  

Türk Tuborg A.Ş. olarak başta İzmir halkı olmak üzere tüm Türkiye'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hayatını kaybedenlere ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralı vatandaşlarımızın bir an önce sağlığına kavuşması ve daha fazla can kaybı yaşanmaması en büyük temennimizdir. 

  
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.