AKIN TEKSTİL A.Ş.

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Gönderim Tarihi:03.04.2019 13:35:45
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:

Özet Bilgi

Yatırımcımızın Yönetim Kurulu Üyelerimize Açtığı Dava Hakkında,

İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
22.01.2019
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar

Yatırımcımız Kemal İNAY tarafından Yönetim Kurulumuzun sorumluluğuna dair açılan Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi 2019/7 Esas numarasına kayıtlı davanın bugün yapılan duruşmasında Bakırköy 2. Asliye             Ticaret Mahkemesi; 7155 sayılı yasa ile değişik 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 5/A ve aynı sayılı ile değişik 6325 sayılı kanunun 18/A maddesinin 1. Fıkrası uyarınca arabuluculuğa başvurulmasına ilişkin dava             şartı noksanlığı nedeniyle davanın usulden reddine karar vermiştir.

  

Yapılan yargılama neticesinde kararın tebliğinden itibaren 2 hafta içerisinde mahkemeye müracaatla İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi istinaf yolu açıktır.

  

İş bu hususta gelişmeler siz yatırımcılarımız ve kamuoyu ile ayrıca paylaşılacaktır. 

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.