RAL YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

Yönetim Kurulu Komiteleri

Gönderim Tarihi:28.03.2019 18:32:24
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:

Özet Bilgi

Yönetim Kurulu Komite Seçimi

İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe
Yönetim Kurulu Komiteleri
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar

Şirketimizin Yönetim Kurulu'nun 28.03.2019 tarihli kararı ile; Ral Yatırım Holding A.Ş. Genel Kurulu'nun 27.03.2019 günü yaptığı toplantıda Yönetim Kurulu yeniden oluşturulmuş olduğundan; bu doğrultuda Yönetim Kurulumuz ve Yönetim Kurulu tarafından kurulan Komitelere aşağıda belirtilen üyelerin atanmasına karar verilmiştir.  

Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği ("Tebliğ") ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nda ve Şirket esas sözleşmesinde yer alan hükümler çerçevesinde; 

Denetim Komitesi'nde Başkan olarak görevlendirilen Hakan KARACA ve Üye olarak görevlendirilen Bülent AYHAN  Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesidir.    

Yönetim Kurulu:

Yönetim Kurulu Başkanı: Rıza KANDEMİR

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Ahmet ZORLU

Üyeler: Atahan Yasin ARAS, Hakan KARACA, Bülent AYHAN

Denetim Komitesi: Hakan KARACA (Başkan), Bülent AYHAN  (Üye)

Kurumsal Yönetim Komitesi: Hakan KARACA (Başkan), Atahan Yasin ARAS (Üye), Yatırımcı İlişkiler Bölüm Yöneticisi Tayfun ECEVİT

Riskin erken Saptanması Komitesi: Hakan KARACA (Başkan), Bülent AYHAN (Üye),

Ayrıca Kurumsal Yönetim İlkeleri'ne uygun olarak Aday Gösterme Komitesi ve Ücret Komitesi görevlerinin de Kurumsal Yönetim Komitesi tarafından yerine getirilmesinin devamına karar verilmiştir.


Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.