SÖNMEZ FİLAMENT SENTETİK İPLİK VE ELYAF SANAYİ A.Ş.

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Gönderim Tarihi:15.03.2019 16:25:53
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:

Özet Bilgi

Sönmez Çimento Genel Kurulu

İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
27.12.2018
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar

27.12.2018 tarihli KAP açıklamamızda bildirdiğimiz , İştirakimiz  Sönmez Çimento A.Ş. 'nin   sermaye artırımı ve Atık Isıdan Enerji Üretimi  ile ilgili olarak ;

  

 Ana Sözleşmesinin Amaç ve Konu başlıklı 3.Maddesi'nde değişiklik yapılmasına  dair hususların mart ayı içinde, TTK  çağrı merasimine uyulmaksızın yapılacak Olağan genel kurulda görüşülmesine karar verilmiştir.

  

 Kararda, sermayenin 330.000.000TL den  450.000.000 TL ye artırılması , pay sahiplerinin payları oranında rüçhan hakkı kullanması  ve  sermaye avansı olarak tahsil edilen tutarların , sermaye taahhüdüne mahsup edileceği  belirtilmiştir.

  

 Süreç hakkında bilgi verilecektir.

  

 

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.