ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Gönderim Tarihi:21.08.2017 22:42:07
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:

Özet Bilgi

Bağımsız denetimden geçmiş 2017 yılı 6 aylık finansal tablo ve dipnotları hakkında

İlgili Şirketler
[ANELT]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe

Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar

 

  

Şirketimizin Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. ("Anel Elektrik")  ile  Anel Elektrik bünyesinde birleşilmesine ilişkin Sermaye Piyası Kuruluna ("SPK") yapılan başvurunun , bağımsız denetimden geçmiş altı aylık ara dönem finansal tablolar, bu tablolara dayalı olarak yeniden hazırlanacak uzman kuruluş raporu ve başvuru için gerekli diğer bilgi ve belgelerin bağımsız denetimden geçmiş altı aylık ara dönem finansal tablolar ile güncellenmesi suretiyle yeniden yapılmasına karar verilmiş olup bu husus 26/07/2017 tarihinde yapılan KAP duyurusu ile Kamuoyu ve yatırımcılarımız ile paylaşılmıştı.

  

Bağımsız denetimden geçmiş finasalların hazırlanmasının uzun süreceği ve 2017 yılı ilk altı aylık ara dönem incelemeden geçmiş finansal tabloları yayınlama tarihine kadar tamamlanmasında gecikme ile karşılaşılabileceği öngörüsüyle SPK dan fiinansalların yayınlanması ile alakali olarak ek süre talep edilmiş ve talebimiz SPK nın 09.08.2017 tarihli yazısı ile uygun görülmüştür.

  

Bağımsız denetimden geçmiş finansal tablolarımızın  hazırlanması devam etmekle birlikte SPK nın  ilgili mevzuatı çerçevesinde, ara dönem incelemeden geçmiş 2017 yılı ilk 6 aylık finansal tablolarımız hazırlanmış olup yasal süresi içerisinde kamuoyu ve yatırımcılarımızla paylaşılmasına karar verilmiştir.

  

 

  

Bağımsız denetimden geçmiş 2017 yılı 6 aylık finansal raporumuz ise  tamamlandıgında KAP aracılığı ile kamu oyu ve yatırımcılarımız ile paylaşılacaktır.

  

 

  

Saygılarımızla,

  

 

  

 

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.