ŞEKER FAKTORİNG A.Ş.

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Gönderim Tarihi:31.01.2017 20:18:53
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:

Özet Bilgi

Sat ve Geri Kiralama Finansal Kiralama Sözleşmesi Kapsamında Gayrimenkul Kiralanması

İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe

Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar

Şirketimiz genel müdürlük hizmet binası olarak kullanmakta olduğu Eski Büyükdere Caddesi, Metrocity İş Merkezi No 171 Kat 7'de bulunan iş yerini 06.09.2016 tarihinde önceki finansal kiralama sözleşmesinden olan borçlarını defaten kapatarak satın almış, aynı yeri 28.12.2016 tarihinde sat ve geri kiralama finansal kiralama sözleşmesi kapsamında 20.000.000 TL bedel ile satarak geri kiralamıştır. Yeni finansal kiralama sözleşmesinin ödeme planı 4 yıl vadeli, EUR ödemeli ve 3 ayda bir eşit taksitli olarak belirlenmiştir.

  

Şirketimiz genel müdürlük hizmet binası olarak kullanmak üzere Eski Büyükdere Caddesi, Metrocity İş Merkezi No 171 Kat 9'da bulunan 175 parsel nolu iş yerini 7.553.595 TL bedel karşılığında satın almış, aynı yeri 28.12.2016 tarihinde sat ve geri kiralama finansal kiralama sözleşmesi kapsamında 12.000.000 TL bedel ile satarak geri kiralamıştır. Yeni finansal kiralama sözleşmesinin ödeme planı 5 yıl vadeli, TL ödemeli ve ayda bir eşit taksitli olarak belirlenmiştir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.