BİRKO BİRLEŞİK KOYUNLULULAR MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ A.Ş.

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Gönderim Tarihi:17.06.2016 18:24:11
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:

Özet Bilgi

Parsellerimizin OSB den Çıkartılması İle İlgili Süreç Hakkında Talep Ettiğimiz Bilgiye Gelen Cevap Hakkında Bilgilendirme

İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe

Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
05.06.2016
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar

Niğde Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan ve OSB ye sonradan dâhil edilen 458 ada 2,3,4,5,6,7 nolu parsellerimizin OSB den çıkartılması konusundaki ilgili kuruma yaptığımız başvurumuz, kurumun 4 Haziran 2016 tarihinde yapılan 14. Olağan Genel Kurulunda görüşülmüş ve Genel Kuruldan parsellerin OSB sınırlarından çıkartılması ve Yönetim Kuruluna yetki verilmesi oy birliği ile kabul edilmişti.

İlgili kuruma 16.06.2016 tarih ve 191 sayı ile yazmış olduğumuz yazımızla, bu sürecin hangi aşamada olduğunun tarafımıza bildirilmesi talep edilmişti. Niğde OSB'nin 17.06.2016 tarihinde tarafımıza ulaşan (16.06.2016 tarih ve 2180 sayılı) yazılı cevabında konu ile ilgili olarak;  

" Genel Kurulumuz tarafından alınan karara istinaden, ilgili parsellerin OSB den çıkartılması konusunda, gerekli işlemler başlatılmış olup, konu ile ilgili olarak, 11.06.2016 tarih ve 2112 sayılı yazımız ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına sunulmuştur. " şeklinde açıklama gönderilmiştir.

Niğde Organize Sanayi Bölgesi tarafından konu ile ilgili Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına gönderilen yazı ekte PDF olarak sunulmuştur.

        

Kamuoyunun bilgisine sunarız. 

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.