BİRKO BİRLEŞİK KOYUNLULULAR MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ A.Ş.

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Gönderim Tarihi:16.06.2016 18:29:39
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:

Özet Bilgi

Şirkete Genel Müdür Atanması

İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe

Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
Yeni
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar

Yönetim kurulumuzun aldığı karar gereği, Sn. Mustafa Altunbaş'ı Genel Müdür olarak atamasını gerçekleştirmiş olup, Sn. Altunbaş 20 Haziran 2016 tarihi itibariyle şirketimizde göreve başlayacaktır. 

Birko A.Ş Genel Müdürlüğüne atanan Sn. Mustafa Altunbaş'ın Öz Geçmişi;

1959 yılında Niğde'nin Bor ilçesinde doğdu. İlk, Orta ve  Lise öğrenimini Bor ilçesinde tamamladıktan sonra, 1980 yılında Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Bölümünden mezun oldu.

Aynı yıl, 1980 yılında Birko A.Ş 'de Enerji Şefliği görevinin başladı, ardından Enerji Müdürlüğü görevine getirilen Sn. Altunbaş, 1999 - 2002 yılları arasında birko A.Ş Genel Müdür vekilliği görevini yürüttü.

2002 yılında Birko A.Ş den ayrıldıktan sonra Niğde OSB de faliyet gösteren Ultaş Tekstil İplik Fabrikası Genel Müdürlüğü görevine başladı ve 2016 yılına kadar bu görevde bulundu. 

Ayrıca; 2003 - 2007 yılları arasında Niğde Organize Sanayi Bölgesinde Yönetim Kurulu Üyeliği, 2007 - 2013 yılları arasında ise OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevinde bulundu. 01.06.2013 tarihinde yapılan Niğde OSB nin 11. Olağan Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Halen Niğde Valiliği Enerji Komisyonu, Niğde Üniversitesi Kariyer Geliştirme Merkezi Danışma Kurulu Üyeliği ile Niğde Üniversitesi Tekno Park Kurucu Üyeliği görevlerini yürütüyor. 

Şirketimiz Birko A.Ş Genel Müdürülüğüne atanan Sn. Mustafa Altunbaş'a başarılar diliyoruz.


Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.