BERA HOLDİNG A.Ş.

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Gönderim Tarihi:19.04.2021 14:41:56
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:

Özet Bilgi

Grup firmalarımızdan Konya Kağıt San.Tic.A.Ş. paylarının halka arzına ilişkin esas sözleşme tadil tasarısının SPK onayı hakkında.

İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
30.12.2020
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar

 

  

        Grup şirketlerimizden Konya Kağıt San.Tic.A.Ş. paylarının halka arzına ilişkin olarak, Şirket esas sözleşmesinin Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerine uygun hale getirilmesi amacıyla 30.12.2020 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan izin başvurusunun, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 15.04.2021 tarihli 21/635 sayılı toplantısında olumlu bulunduğu, 16.04.2021  tarihinde teslim alınan SPK onaylı tadil tasarılarının Bakanlık onayı için 19.04.2021 (bugün) Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'ne başvuru yapıldığı, Konya Kağıt San.ve Tic. A.Ş. tarafından Şirketimize bildirilmiştir.

  

 

  

Paydaşlarımıza ve Kamu oyuna saygı ile duyurulur.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.