YÜKSELEN ÇELİK A.Ş.

Yönetim Kurulu Komiteleri

Gönderim Tarihi:14.12.2020 18:15:56
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:

Özet Bilgi

Kurumsal Yönetim Komite Yapılanması

İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe
Yönetim Kurulu Komiteleri
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar

Şirketimiz Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi olarak görev yapmakta olan Alican Sancak bugün itibariyle görevden ayrılmış olup Şirketimiz Genel Müdürü olarak görev yapmakta olan Sebahat Altın mevcut görevinin yanı sıra geçici süreyle (yeni Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi göreve başlayana kadar) Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi olarak görevlendirilmiştir.

Alican Sancak'ın II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca kurulmuş olan Kurumsal Yönetim Komitesi'ndeki Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliği görevi sonlandırılarak, aynı tebliğin 11. Maddesi 2. Fıkrası uyarınca Sebahat Altın Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevlendirilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.