ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Gönderim Tarihi:09.04.2019 17:41:05
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:

Özet Bilgi

Takip firmaları hakkında açıklama

İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
15.02.2019
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar

Kırcı Elektroteknik San ve Tic. A.Ş. grubu firmaları hakkında devam eden davalardan olan İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 2015/368 E. sayılı dosyasının 09.04.2019  tarihli duruşmada, Ankara Batı İflas Müdürlüğü'ne yazılan yazının tekidine,  İstanbul Büyük Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığına yazılan müzekkerenin tekidine, bilirkişi talebinin söz konusu evraklar temin edildikten sonra değerlendirilmesine karar verilmiştir. Duruşma günü 05.09.2019  tarihine saat 09:45'e bırakılmıştır.

  

Yasal takip hesaplarında izlenen diğer firmalar hakkındaki yasal takip işlemleri devam etmektedir. Gelişme olması halinde ayrıca bildirim yapılacaktır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.