DENGE YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

Gönderim Tarihi:11.12.2018 20:30:56
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:
Özet Bilgi
Genel Kurul tescili hk.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi
Olağanüstü Genel Kurul
Karar Tarihi
18.09.2018
Genel Kurul Tarihi
07.11.2018
Genel Kurul Saati
11:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih
06.11.2018
Ülke
Türkiye
Şehir
İSTANBUL
İlçe
BEŞİKTAŞ
Adres
Levent Mah. Levent Cad. No:49 34330 Levent, Beşiktaş-İstanbul
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve Toplantı başkanlığının oluşturulması.
2 - Genel Kurul Toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesinin imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığına yetki verilmesi.
3 - 3. Gündemin 6.maddesinde görüşülecek olan Pana Yapım Sinema Prodüksiyon Turizm Yatırım ve Ticaret A.Ş.'nin Tayyar Raci Şaşmaz'a ait olan ve Şirket hisselerinin % 42 sine denk gelen 6.077.400 TL nominal değerli hissesinin tüm hak ve yükümlülükleri ile 125.000.000 TL. bedel ile devir alınmasına ilişkin olarak; a) SPK'nın II-23.1 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği uyarınca ; - 5 inci maddesinin 1 inci fıkrasının (e) bendi bendinde belirtilen kritere; ilişkili taraflardan önemli ölçüde mal varlığı edinilmesi ve bu işlem tutarının kamuya açıklanan 31.12.2017 tarihli son konsolide finansal tablolarımıza göre varlık (aktif) toplamına oranının %50'den fazla olması nedeniyle, - ve aynı tebliğin 6. Maddesinin 2 inci fıkrasında belirlenen önemlilik kriteri uyarınca, işlem önemli nitelikte olduğundan; ............
4 - SPK'nun "Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği" (II- 23.1)'nin "Ayrılma Hakkının Kullanımı" başlığını taşıyan 9'uncu maddesinin 5.'inci fıkrası hükümleri dahilinde; ayrılma hakkı kullanımları sonucunda ortaklığın katlanmak zorunda kalabileceği toplam maliyetin 500.000 TL. (BeşYüzBin Türk Lirası)'sını aşamayacağını, bu tutarın aşılması halinde Genel Kurul tarafından onaylanmış olsa bile 6 nolu gündem maddesinde onaya sunulan işlemin gerçekleştirilemeyeceğine ilişkin Yönetim Kurulu Kararı alınmış olduğu hususunda pay sahiplerinin bilgilendirilmesine.
5 - Pana Yapım Sinema Prodüksiyon Turizm Yatırım ve Ticaret A.Ş. ile ilgili olarak Bilgi Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. tarafından yapılmış olan 02.05.2018 tarihli değerleme raporu sonuç ve özet kısmı hakkında Pay Sahiplerine bilgi verilmesi.
6 - İstanbul Ticaret Siciline 910730 üye numarası ile kayıtlı Pana Yapım Sinema Prodüksiyon Turizm Yatırım ve Ticaret A.Ş. ‘nin Tayyar Raci Şaşmaz'a ait olan ve şirket hisselerinin % 42 sine denk gelen 6.077.400 TL. nominal değerli hissesinin 125.000.000 TL. bedel üzerinden devir alınması hususunun Pay sahiplerimizin onayına sunulması.
7 - SPK'nun "Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği" (II- 23.1)'nin "Ayrılma Hakkının Kullanımı" başlığını taşıyan 9'uncu maddesinin 5.'inci fıkrası hükümleri dahilinde; gündemin 6.maddesi uyarınca ayrılma hakkı kullanımları sonucunda ortaklığın katlanmak zorunda kalabileceği toplam maliyetin 500.000 TL. (BeşYüzBin Türk Lirası)'sını aşamayacağına, bu tutarın aşılması halinde Genel Kurul tarafından onaylanmış olsa bile 6 no.lu gündem maddesinde onaya sunulan işlemden vazgeçilmesinin onay sunulması.
8 - Gündemin 10.maddesinde görüşülecek olan Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme A.Ş.'nin % 100 iştirakimiz Toma Finance Limited'e ait % 51 ve şirketimize ait % 49 payını tüm hak ve yükümlülükleri ile 17.07.2018 tarihinde imzalanan satış sözleşmesi kapsamında Cevdet Taşçeken'e 75.000.000 TL. bedel ile satılmasına ilişkin olarak, SPK'nın II-23.1 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği'nin (Tebliğ); - 5 inci maddesinin 1 inci fıkrasının (b) bendi bendinde belirtilen kritere; Mal varlığının tümünün veya önemli bir bölümünün devredilmesi ve bu işlem tutarının kamuya açıklanan 31.12.2017 tarihli son konsolide finansal tablolarımıza göre varlık (aktif) toplamına oranının %50'den fazla olması nedeniyle, - ve aynı tebliğin 6. Maddesinin 1 inci fıkrasında belirlenen önemlilik kriteri uyarınca, işlem önemli nitelikte olduğundan;....
9 - SPK'nun "Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği" (II- 23.1)'nin "Ayrılma Hakkının Kullanımı" başlığını taşıyan 9'uncu maddesinin 5.'inci fıkrası hükümleri dahilinde; ayrılma hakkı kullanımları sonucunda ortaklığın katlanmak zorunda kalabileceği toplam maliyetin 500.000 TL. (BeşYüzBin Türk Lirası)'sını aşamayacağını, bu tutarın aşılması halinde Genel Kurul tarafından onaylanmış olsa bile 10 no.lu gündem maddesinde onaya sunulan işlemin gerçekleştirilmeyeceğine ilişkin Yönetim Kurulu Kararı alınmış olduğu hususunda pay sahiplerinin bilgilendirilmesine.
10 - Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme A.Ş.'nin % 100 iştirakimiz Toma Finance Limited'e ait % 51 ve şirketimize ait % 49 payını tüm hak ve yükümlülükleri ile 17.07.2018 tarihinde imzalanan satış sözleşmesi kapsamında Cevdet Taşçeken'e 75.000.000 TL. bedel ile satılması hususunun pay sahiplerimizin onayına sunulması.
11 - SPK'nun "Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği" (II- 23.1)'nin "Ayrılma Hakkının Kullanımı" başlığını taşıyan 9'uncu maddesinin 5.'inci fıkrası hükümleri dahilinde; gündemin 10. maddesi uyarınca ayrılma hakkı kullanımları sonucunda ortaklığın katlanmak zorunda kalabileceği toplam maliyetin 500.000 TL. (BeşYüzBin Türk Lirası)'sını aşamayacağına bu tutarın aşılması halinde Genel Kurul tarafından onaylanmış olsa bile 10 no.lu gündem maddesinde onaya sunulan işlemden vazgeçilmesinin onay sunulması.
12 - Dilekler ve kapanış.
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Önemli Nitelikte İşlem
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1
DYH - Olaganustu GK Davet ve Vekalet - 07 KASIM 2018.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Yapıldı mı?
Evet
Genel Kurul Sonuçları

Şirketimizin 07 Kasım 2018 tarihli Olağanüstü Genel Kurulu bugün saat 11.00'da Levent Mah. Levent Cad. No:49 34330 Levent, Beşiktaş-İstanbul adresinde toplanmıştır.

Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesi kopyaları ekte yer almaktadır.

Pay Sahiplerimiz ve Kamuoyunun bilgilerine arz olunur.

Denge Yatırım Holding Anonim Şirketi

Hak Kullanım Süreçleri İle İlgili Alınan Kararlar
Önemli Nitelikte İşlem
Onaylandı
Genel Kurul Kararları Tescili
Genel Kurul Kararları Tescil Edildi mi?
Hayır
Tescil Edilmeme Nedeni
Genel kurul kararları arasında tescil edilecek bir madde bulunmadığından, genel kurul tescil edilmemiştir.
Genel Kurul Sonuç Dökümanları
EK: 1
DYH_07 KASIM 2018 OUGK TOPLANTI TUTANAGI.pdf - Tutanak
EK: 2
DYH-07 Kasım 2018 OUGK - Hazirun Listesi.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi
Ek Açıklamalar

Genel kurul kararları arasında tescil edilecek bir madde bulunmadığından, genel kurul tescil edilmemiştir.


Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.