AG ANADOLU GRUBU HOLDİNG A.Ş.

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Gönderim Tarihi:05.11.2018 18:10:09
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:

Özet Bilgi

Mali İşler Başkanlığı pozisyonuna yapılan atama hakkında açıklama

İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe

Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar

AG Anadolu Grubu Holding A.Ş. (Anadolu Grubu)  Mali İşler Başkanı (CFO) görevini yürütmekte olan Sayın Can Çaka 1 Ocak 2019 itibariyle Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. (Anadolu Efes) Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes İcra Başkanı (CEO) pozisyonunu üstlenmek üzere görevinden ayrılacaktır. Anadolu Efes Mali İşler Direktörü olarak görev yapmakta olan Sayın Onur Çevikel de görevinden ayrılarak, aynı tarih itibariyle Anadolu Grubu Mali İşler Başkanı olarak atanacaktır.

  

1995 yılında Efes Bira Grubu'na katılan Onur Çevikel, takip eden yıllarda Coca-Cola Kuban Bottlers, Coca-Cola Rostov Bottlers ve Efes Rusya'da  Finans Müdürlüğü, Finans Direktörlüğü ve Operasyon Direktörlüğü gibi çeşitli pozisyonlarda görev almıştır. 2011 yılında SABMiller Plc ile gerçekleştirilen stratejik ortaklık sonrasında, Rusya'daki entegrasyon faaliyetlerini koordine eden ekibi yönetmek üzere Entegrasyon Direktörü görevine getirilen Çevikel, 1 Ocak 2013 tarihinden bu yana Anadolu Efes Mali İşler Direktörü görevini yürütmektedir. 

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.