İNDEKS BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Gönderim Tarihi:02.04.2018 08:59:20
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:

Özet Bilgi

Genel Müdür Ataması

İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe

Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
Yok
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar

İştiraklerimizden Neteks Teknoloji Ürünleri Anonim Şirketi'nin Genel Müdürlüğünü yürütmekte olan Emin Kurşun'un emekli olması dolayısıyla yerine bugünden itibaren Sami Arbak Genel Müdür olarak atanmıştır.

  

İstanbul Üniversitesi Matematik bölümü mezunu olan Sami Arbak iş hayatına Pancom'da başladı. Daha sonra Protek AŞ'de satış yöneticiliği yapan Arbak, 1998 yılında Hewlett-Packard Türkiye'de program yöneticisi olarak göreve başladı. HP Türkiye'de 2002 yılına kadar kanal pazarlama müdürü, bölgesel program müdürü ve iş ortakları yöneticisi olarak görevine devam eden Arbak, 2002-2015 yılları arasında sırasıyla HP Network Türkiye Ülke Müdürlüğü, HP Network Afrika Bölge Direktörlüğü ve HP Network MEMA Kanal Satış Müdürlüğü dâhil birçok üst düzey kademede yöneticilik yaptı. 2015 Yılında Adeo Bilişim Danışmanlık Şirketi'nde üst düzey strateji yöneticisi ve Ortadoğu bölge direktörü olarak görev yapan Arbak, 2016 yılında PMTech Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü olarak kariyerine devam etti. 

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.