ŞEKER FAKTORİNG A.Ş.

Genel Kurul Bildirimi

Gönderim Tarihi:21.06.2017 16:22:15
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:

Özet Bilgi

2017 yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Bildirimi

İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe

Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Karar Tarihi
21/06/2017
Genel Kurul Toplantı Türü
Olağanüstü (Extraordinary)
Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi
2017
Tarih
24/07/2017
Saati
10:00
Adresi
Büyükdere Caddesi, Metrocity İş Merkezi N171 A Blok Kat:7 Levent – Esentepe – Şişli - İstanbul
Gündem
1. Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın oluşturulması ile Olağanüstü Genel Kurul Tutanağının imzalanması için Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi, 2. Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Hikmet Aydın SİMİT'in atamasının onaylanması, 3. Şirketin ödenmiş sermayesinin 75.000.000 TL'ye (Yetmiş Beş Milyon Türk Lirası'na) artırılmasının görüşülerek onaylanması, 4. Şirket esas sözleşme tadil tasarısının görüşülerek onaylanması, 5. Dilek ve temenniler,
Alınan Kararlar / Görüşülen Konular
-
Genel Kurul Tescil Tarihi
Açıklamalar

Şirketimiz Olağanüstü Genel Kurulunun, çağrısız usulde, 24.07.2017 Pazartesi tarihinde saat 10:00'da, şirket merkezi olan Büyükdere Caddesi, Metrocity İş Merkezi N171 A Blok Kat:7 Levent – Esentepe – Şişli - İstanbul adresinde yapılmasına,  Genel Kurul için gereken Bakanlık Temsilcisi atanması için T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na müracaat edilmesine, Şirket esas sözleşmesinin sermaye maddesinin tadil edilmesine, Genel Kurula şirket denetçisinin davet edilmesine karar verilmiştir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.