MİA TEKNOLOJİ A.Ş.

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Gönderim Tarihi:05.01.2023 18:37:09
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:

Özet Bilgi

Tripy Mobility Elektrikli Araçlar Şarj Ağı Kurulum ve İşletme Lisans Onayı Hak.

İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
09.11.2022 , 09.12.2022
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar

Bağlı ortaklığımız Tripy Mobility Teknoloji A.Ş. tarafından elektrikli araçlara yönelik şarj ünitelerinin kurulması ve işletilmesi amacıyla Şarj Ağı İşletmeci Lisans başvurusu 05.01.2023 tarihi itibariyle EPDK tarafından onaylanarak ŞH/11541-3/00080 lisans numarası ile 05.01.2072 tarihine kadar yürürlüğe girmiştir.

  

Şarj Ağı İşletme Lisansı ile Sürdürülebilir, Akıllı ve Çevreci Şehir Modeli Sistemleri kapsamında Elektromobilite sektörüne entegre projelerin üretilmesi, diğer hizmet sağlayıcılar ile ortak hizmet imkanı sunulması, tüm sektörün kullanabileceği ortak bir rezervasyon platformu oluşturulmasına yönelik yatırımlar planlanmaktadır.

  


Kamuoyunun bilgisine sunarız.

  


Saygılarımızla,

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.