İlgili Şirketler
|
[]
|
||||||||
İlgili Fonlar
|
[]
|
||||||||
Türkçe
|
|||||||||
oda_MaterialEventDisclosureGeneralAbstract|
|
|
||||||||
oda_UpdateAnnouncementFlag|
|
|
Evet (Yes)
|
|||||||
oda_CorrectionAnnouncementFlag|
|
|
Hayır (No)
|
|||||||
oda_DateOfThePreviousNotificationAboutTheSameSubject|
|
|
14.02.2022
|
|||||||
oda_DelayedAnnouncementFlag|
|
|
Hayır (No)
|
|||||||
oda_AnnouncementContentSection|
|
|
||||||||
oda_ExplanationSection|
|
|
||||||||
oda_ExplanationTextBlock|
|
11.02.2022 tarihinde 16.675.000 USD; Türk Lirası'na dönüştürülerek muhtelif bankalarda 226.088.095 TL tutarında 6 ay vadeli olarak açılan Kur Korumalı TL Mevduat Hesaplarımızın 10.08.2022 ve 11.08.2022 tarihlerinde toplam 73.519.120 TL faiz ve kur farkı getirisi olmuştur.
Riskin Erken Saptanması Komitesi'nin görüş ve önerileri doğrultusunda alınan Yönetim Kurulu kararı doğrultusunda 10.08.2022 ve 11.08.2022 tarihlerinde muhtelif bankalarda 299.604.715 TL tutarında Kur Korumalı TL mevduat hesaplarımız 3 ay vadeli olarak uzatılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
|
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.