

## KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU

## AYGAZ A.Ş. Yönetim Kurulu Komiteleri

Özet Bilgi

Yönetim Kurulu Komite Üyeliklerinin Belirlenmesi





## Yönetim Kurulu Komiteleri

İlgili Şirketler	[
------------------	---

İlgili Fonlar

Yönetim Kurulu Komiteleri	
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?	Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?	Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi	-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?	Hayır (No)
Bildirim İçeriği	
Açıklamalar	

Aygaz A.Ş. Yönetim Kurulu kararında, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nde yer alan hükümler çerçevesinde oluşturulan komitelerden;

- Denetimden Sorumlu Komitenin 2 üyeden oluşmasına ve Başkanlığına Sayın Kutsan Çelebican ve üyeliğine Sayın Dr. Şadan Kaptanoğlu Dikici'nin getirilmesine;
- Kurumsal Yönetim Komitesi'nin 3 üyeden oluşmasına ve Başkanlığına Sayın Kutsan Çelebican, üyeliklerine Sayın Yağız Eyüboğlu ve Sayın Gökhan Dizemen'in getirilmesine;
- Risk Yönetim Komitesi'nin 2 üyeden oluşmasına ve Başkanlığına Sayın Dr. Şadan Kaptanoğlu Dikici ve üyeliğine Sayın Dr. Bülent Bulgurlu'nun getirilmesine;
- Yürütme Komitesi'nin 5 üyeden oluşmasına ve Komite'nin kendi üyeleri arasından bir Başkan belirlemesine; Komite üyeliklerine Sayın Mustafa Rahmi Koç, Sayın Mehmet Ömer Koç, Sayın Yıldırım Ali Koç, Sayın Alexandre François Julien Picciotto ve Sayın Caroline Nicole Koç'un getirilmesine

karar verilmiştir.

Revize edilen komite çalışma esasları internet sitemizde yayınlanmaktadır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.