Özet Bilgi
|
Şirketimizin Bedelsiz Sermaye Artırımına ilişkin açıklama
|
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
|
Evet
|
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
|
Hayır
|
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
|
Hayır
|
|
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
|
22.08.2019
|
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
|
33.000.000
|
Mevcut Sermaye (TL)
|
6.600.000
|
Ulaşılacak Sermaye (TL)
|
33.000.000
|
|
Bedelsiz Sermaye Artırımı
|
Pay Grup Bilgileri
|
Mevcut Sermaye (TL)
|
İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL)
|
İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
|
Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL)
|
Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
|
Verilecek Menkul Grubu
|
Verilecek Menkul Kıymet
|
Nevi
|
KNFRT, TRAKNFRT91A9
|
6.600.000
|
26.400.000,000
|
400,00000
|
|
|
|
|
|
|
|
Mevcut Sermaye (TL)
|
İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL)
|
İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
|
Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL)
|
Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
|
TOPLAM
|
6.600.000
|
26.400.000,000
|
400,00000
|
|
|
|
|
İç Kaynakların Detayı :
|
|
Geçmiş Yıl Karları (TL)
|
26.400.000
|
|
|
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar
|
Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Başvuru Tarihi
|
16.09.2019
|
Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Başvuru Sonucu
|
ONAY
|
Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Onay Tarihi
|
21.10.2019
|
SPK Başvuru Tarihi
|
16.09.2019
|
SPK Başvuru Sonucu
|
Onay
|
SPK Onay Tarihi
|
21.10.2019
|
Artırılan Sermayeyi Temsil Eden Payların Niteliği
|
Kaydi Pay
|
|
|
Şirketimizin Sermaye Piyasası Kurumuna yapmış olduğu başvuru sonucunda , sermayenin geçmiş yıl karlarından karşılanarak 6.600.000 TL'den 33.000.000 TL'ye artırılması nedeni ile ihrac edeceği 26.400,000 TL tutarındaki paylara ilişkin ihrac belgesi SPK tarafından 21/10/2019 tarihinde onaylanarak ekte yatırımcılarımızın bilgisine sunulmuştur.
|
|
EK: 1
|
Konfrut Sermaye Artırımı Yön.Kur.Kararı 22082019.pdf
|
EK: 2
|
Sermaye Artırımı - SPK Başvuru Alındı - ÖHB -17.09.19.pdf
|
EK: 3
|
İhraç Belgesi.pdf
|
|
|